Om Klinik for Manuel Medicin

Niels Christiansen – Diplom i osteopati 

Jeg hedder Niels Christiansen og har haft klinik for manuel medicin siden 2004. Jeg har altid haft et stort
behov for at vide mere og dette er også en af grundene til, at jeg bliver ved med at videreuddanne mig.

Jeg er af den overbevisning, at man aldrig må stoppe med at lære nye måder at gøre tingene på. Det har altid været mit mål at finde årsagen til patienternes problemer og hvorfor de opstår, derfor valgte jeg også at læse den 4 årige osteopat uddannelse på European School of Osteopathy i England, som jeg færdiggjorde i juni 2018.

Som osteopat behandler jeg alle problemstillinger i kroppen lige fra irriteret tyktarm til rygsmerter.P.t. er jeg ved at videreuddanne mig i behandling af spædbørn og børn, dette er en 2 årig diplomuddannelse, som jeg også læser i England.

Mine fokusområder som behandler er at skabe total frihed i patientens krop uanset om det er et organ,muskler, led eller kranielt, der er den primære årsag til problemet.

Jeg er de senere år fået meget erfaring i at løse de mere komplekse problemstillinger efter piskesmæld og hjernerystelse, dette har jeg blandt andet lært via mit tætte samarbejde med sønderjyske elite ishockey, som jeg behandlede fra 2009 – 2018.

Skal jeg også hjælpe dig, så kontakt mig i dag

Kurser

 • D.O Osteopati
 • Fysiurgisk Massør
 • Idrætsskadeterapeut
 • Columnaterapeut
 • Akupunktør
 • Kinesiotape
 • Indlægsåler
 • Biodynamisk Kraniosakral terapi
 • Womens health
 • Barnets og hjernens udvikling før/efter fødsel
 • Ultralydsskanning
 • Shockwave
 • Vojta børnestabilitetstræning
 •  From bump to birth  kursus i hvordan barnet påvirkes under fødslen
 • Functional face udviddet uddannelse i kraniel osteopati
 • Rule of the artery udviddet osteopatisk kursus i blodforsyningen i kroppen
 • First year of Life Børnekursus

Majbritt Kviesgaard - Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut januar 2017.

I april 2019 blev jeg ansat på Klinik for Manuel Medicin.

I efteråret 2020 startet på den 4.årige uddannelse til Osteopat ved ESO (European School of Osteopathy).

Jeg har en baggrund som professionel håndboldspiller. Derigennem har jeg på egen krop erfaret, hvad det kræver at komme tilbage fra skader, samt hvad det gør ved kroppen, når den ikke fungerer optimalt. Mine oplevelser har inspireret mig i til at tage uddannelsen som fysioterapeut, for derved at kunne hjælpe andre i lignende situationer – Uanset om det er akut eller længerevarende problemstillinger. 

Jeg tilbyder både manuel behandling og individuel træning, alt efter behovet. Jeg behandler en bred vifte af problemstillinger, men jeg har en særlig interesse i knæ.

Kurser

 • Osteopat studerende – 3. års studerende
 • Kinesiotaping fundamental & advanced concepts
 • Akupunktur (Aku 1)
 • Mobilisation/manipulation of the cervical spine
 • Introduktionkursus I sportsfysioterapi
 • Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF):

  – Intro
  – Antidoping og kost
  – Akutte skader og 1.hjælp
  – Ryg
  – Hofte
  – Knæ
  – Fod/ankel
  – Tape
  – Billeddiagnostik
  – Skulder
  – Albue/hånd

Michelle Nissen - Fysioterapeut

Mit navn er Michelle Nissen og jeg er uddannet fysioterapeut. Jeg har en stor basisviden igennem min uddannelse som fysioterapeut, men har ambitioner om fortsat at udvikle mig fagligt gennem forskellige kurser og videruddannelse, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt. Igennem de seneste år har jeg været instruktør på en række forskellige træningshold, med fokus på funktionel træning af hele kroppen.

Jeg har en stor interesse for genoptræning og manuel behandling, hvor jeg har erfaring med sportsskader efter at have været med som fysioterapeut på et ungdomslandshold.

Uddannelse / Kurser

 • Fysioterapeut
 • Funktionel basis 6 timers kursus
 • Fitness Basisuddannelse 32 timer
 • Vojta Børnestabilitetstræning

Interne kurser

 • Bækken
 • Knæ
 • Fod
 • Skulder
 • Ryg
 • Nakke 

Ole B. Kortegaard - Fysioterapeut, Osteopat D.O.

Jeg er uddannet fysioterapeut, og  Osteopat D.O ved European School of Ostepathy i England. Jeg har 14 års erfaring som fysioterapeut, og har løbende videreuddannet sig. Jeg har derfor stor erfaring og kan behandle en bred patientgruppe. 

Siden 2016 har jeg været selvstændig/indlejer ved Agerbæk Fysioterapi og Træning. 

Jeg startede Starup Fysioterapi tilbage i 2007

Mine arbejdsopgaver har gennem de sidste 14 år været en bred vifte indenfor osteopatiske såvel som fysioterapeutiske behandlinger, hold træning af forskellige karakter, genoptræningen, lige såvel som han varetager klinikkens GLA:D træning.

Foruden Min terapeutiske baggrund som indlejer og selvstændig på klinik gennem flere år har jeg endvidere erfaring med ergonomi og arbejdspladsmiljø rådgivning – herunder undervisning på virksomheder.   

På den private front er jeg gift, og har tre børn.