Fysioterapi

Fysioterapi

“Opdag kernen i fysioterapi: En terapeutisk praksis, der forbedrer bevægelse, lindrer smerte og fremmer genopretning. Fysioterapi, også kendt som fysisk terapi, er en sundhedsfaglig disciplin, der anvender fysiske metoder og øvelser til behandling af forskellige muskuloskeletale og neurologiske tilstande.

På KFMM.dk finder du specialiseret fysioterapi, der tilpasses individuelle behov. Vores dedikerede team evaluerer din tilstand og udvikler tilpassede behandlingsplaner. Disse planer inkluderer effektive manuelle teknikker, terapeutiske øvelser og avancerede interventionsmetoder, der kan hjælpe dig med at genvinde funktion og reducere smerte.

Vores erfarne fysioterapeuter bruger evidensbaserede metoder til at identificere problemområder og udvikle målrettede strategier for behandling og genopretning. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre din bevægelse, lindre smerte og genoptræne efter skader eller operationer.

På KFMM.dk tilbyder vi behandling for en bred vifte af tilstande, herunder muskel- og ledsmerter, rygsmerter, sportsskader, neurologiske lidelser og respiratoriske problemer. Vi er her for at støtte dig i din rehabiliteringsrejse og hjælpe dig med at opnå bedre livskvalitet og bevægelsesfrihed.

Vores fysioterapeutiske praksis er anerkendt og respekteret, og vores dedikation til din sundhed

 

 

Sygesikring Danmark

For at du kan få tilskud til din behandling hos en fysioterapeut, kræver det at din behandling bliver udført af en autoriseret behandler i EU/EØS/UK lande.

Du behøver ikke have en lægehenvisning i forvejen, men det er dog et krav, at du opfylder samme betingelser som hvis du havde en henvisning fra egen læge (Overenskomsten mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter. Dette gælder også midlertidige ydelser)

Danmark giver tilskud når:

  • Når der er indikation for fysioterapeutisk behandling.
  • Når der er optaget journalnotater på den enkelte patient.
  • Når patienten har symptomer eller funktionsnedsættelse, der hæmmer dem.
  • Når der ikke er tale om primær forebyggelse.

Inde for samme sygdomsforløb gives der kun tilskud til én første konsultation i behandlingsforløbet og der gives maximalt tilskud til en behandling pr. dag.

Du kan læse meget mere om dette på linket nedenfor

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/fysioterapi

Her kan du desuden se, hvilke tilskud du kan få i de enkelte grupper.

Anmeldelser på Facebook